ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μίτσελ για το ντέρμπι: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Ο Ισπανός τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα

Μίτσελ για το ντέρμπι: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Μίτσελ στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ (0-0), για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο Ισπανός τόνισε ότι οι παίκτες του έδωσαν τα πάντα και η ομάδα του είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. «Είναι δύσκολο να ζητήσω παραπάνω από τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός:

«Ήταν δύσκολο. Στο πρώτο μέρος μας δυσκόλεψε πολύ, στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε, το γκολ ακυρώθηκε κάτι που έδειξε όμως πόσο ανεβήκαμε. Ήταν πραγματικά ένας πολύ καλός αντίπαλος η ΑΕΚ και μας δυσκόλεψε πολύ.

Μας επηρέασε η διακοπή. Ήμασταν εμείς η ομάδα που πίεζε περισσότερο, όμως η διακοπή βοήθησε τον αντίπαλό μας να έχει δυνάμεις. Είχαμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να ζητήσω παραπάνω από τα παιδιά έδωσαν τα πάντα, όμως είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τη διακοπή: «Έχουμε πέντε βδομάδες μπροστά μας να δουλέψουμε σε διάφορα κομμάτια. Μπορούμε να βελτιώσουμε πολλά για να έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε πράγματα, κάτι που δείξαμε στα παιχνίδια με τις ομάδες που ήταν από πάνω μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.