ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μουντιάλ 2022: Δείτε τα ζευγάρια και το πρόγραμμα έως και την Τρίτη

Σήμερα οι αγώνες Γαλλία-Πολωνία και Αγγλία-Σενεγάλη

Μουντιάλ 2022: Δείτε τα ζευγάρια και το πρόγραμμα έως και την Τρίτη

Συνεχίζεται σήμερα Κυριακή, με δύο ματς, η φάση των «16» του Μουντιάλ του Κατάρ.

Πρόκειται για τους αγώνες Γαλλία-Πολωνία και Αγγλία-Σενεγάλη, με τα μεγάλα φαβορί να είναι οι Γάλλοι και οι Άγγλοι, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται νέες εκπλήξεις στο θεσμό.

Τη Δευτέρα (05/12) θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Ιαπωνία-Κροατία και Βραζιλία-Νότια Κορέα, με το φινάλε να έρχεται την Τρίτη (06/12) με τα Μαρόκο-Ισπανία και Πορτογαλία-Ελβετία.

Αναλυτικά:

Κυριακή (04/12)

Γαλλία-Πολωνία (17:00)
Αγγλία-Σενεγάλη (21:00)

Δευτέρα (05/12)

Ιαπωνία-Κροατία (17:00)
Βραζιλία-Νότια Κορέα (21:00)

Τρίτη (06/12)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαρόκο-Ισπανία (17:00)
Πορτογαλία-Ελβετία (21:00)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.