ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: Τρομερό ματς με αποκλεισμό και για τις δύο ομάδες στον 5ο όμιλο Μουντιάλ 2022 (upd)

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Γκνάμπρι

Κόστα Ρίκα – Γερμανία 2-4: Τρομερό ματς με αποκλεισμό και για τις δύο ομάδες στον 5ο όμιλο Μουντιάλ 2022 (upd)

Μετά από ένα παιχνίδι με εξέλιξη “θρίλερ”, η Γερμανία επικράτησε με 4-2 της Κόστα Ρίκα στην τελευταία αγωνιστική για τον 5ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, αλλά αμφότερες αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Τόσο η Γερμανία, όσο και η Κόστα Ρίκα βρήκαν σκορ πρόκρισης κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά τελικά η νίκη της Ιαπωνίας επί της Ισπανίας στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, άφησε αμφότερες εκτός συνέχειας στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Γκνάμπρι και έχασαν στη συνέχεια ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για γκολ, επιτρέποντας στην Κόστα Ρίκα να αντιδράσει. Στο 58′ ο Τεχέδα ισοφάρισε σε 1-1 και με τα “Πάντσερ” να έχουν δύο δοκάρια με τον Μούσιαλα στη συνέχεια, οι Κοσταρικανοί βρήκαν και δεύτερο γκολ. Από σουτ του Βάργκας και κακή αντίδραση του Νόιερ, έγινε το 2-1, που έφερε σε θέση πρόκρισης τους Λατινοαμερικάνους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Γερμανία κατάφερε όμως εύκολα να κάνει νέα ανατροπή, με δύο γκολ του Χάβερτζ και ένα του Φούλκρουγκ να οδηγούν στο τελικό 4-2, το οποίο όμως οδήγησε απλώς στον αποκλεισμό και των δύο ομάδων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.