Μουντιάλ 2022: Η τελική βαθμολογία στον τρίτο όμιλο

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Μουντιάλ 2022: Η τελική βαθμολογία στον τρίτο όμιλο

Βγαλμένο από θρίλερ ήταν το φινάλε στον τρίτο όμιλο του Μουντιάλ, με Πολωνία και Μεξικό να διεκδικούν το δεύτερο εισιτήριο για τους «16», αφού η Αργεντινή με τη νίκη της επί της ομάδας του Ρόμπερ Λεβαντόφσκι είχε εξασφαλίσει την πρωτιά.

Αυτή που χαμογέλασε τελικά ήταν η Πολωνία η οποία τερμάτισε δεύτερη έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο που την περιμένει η Γαλλία. Η «αλμπισελέστε» από την άλλη, θα παίξει με την Αυστραλία.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής:

Πολωνία – Αργεντινή 0-2

Σαουδική Αραβία – Μεξικό 1-2

Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου:

1. Αργεντινή 6 (5-2)

2. Πολωνία 4 (2-2)

3. Μεξικό 4 (2-3)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

4. Σαουδική Αραβία 3 (3-5)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.