ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένοι Άγγλοι και Ουαλοί πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αφορμή, ξαφνικά μέσα στη μέση του δρόμου άρχισαν να πέφτουν μπουνιές

Μουντιάλ 2022: Μεθυσμένοι Άγγλοι και Ουαλοί πλακώθηκαν στη μέση του δρόμου (βίντεο)

Την ερχόμενη Τρίτη Αγγλία και Ουαλία αναμετρώνται στον καθοριστικό (μετά τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών) αγώνα για τον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, ωστόσο οπαδοί των δύο ομάδων φρόντισαν να… ξεκινήσουν το Βρετανικό ντέρμπι από νωρίς και μάλιστα επί ισπανικού εδάφους!

Στο Las Verónicas, μια περιοχή της Playa de Las Américas, στα νότια της Τενερίφης όπου υπάρχουν πολλά μπαρ, η κοινή παρουσία Άγγλων και Ουαλών ήταν αρκετή για να δημιουργηθεί πανδαιμόνιο, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τις πατρίδες τους, αλλά κι από το Κατάρ όπου φιλοξενείται το Μουντιάλ.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αφορμή, ξαφνικά μέσα στη μέση του δρόμου άρχισαν να πέφτουν μπουνιές και να φεύγουν καρέκλες και μπουκάλια.

Οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες φορούσαν είτε την άσπρη φανέλα της Αγγλίας είτε την κόκκινη της Ουαλίας και ήταν κάτι παραπάνω από φανερό ότι είχαν καταναλώσει άφθονο αλκοόλ.


Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει θορυβήσει τις τοπικές αρχές και εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τρίτης αποφασίστηκε να υπάρχει αυξημένη αστυνομική δύναμη στην περιοχή για να αποφευχθούν ανάλογα σκηνικά.

Κι όσοι αναρρωτηθούν τι στο καλό κάνουν Άγγλοι και Ουαλοί στην Τενερίφη, ενώ το Μουντιάλ είναι στο Κατάρ, η απάντηση είναι απλή.

Τα έξοδα για να ταξιδέψουν στο Κατάρ ήταν απαγορευτικά για πολλούς, ενώ αντιθέτως η Τενερίφη όπου οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, είναι πολύ πιο οικονομικός προορισμός…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που το κοκτέιλ Άγγλων και Ουαλών αποδεικνύεται πολύ… επικίνδυνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.