ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Στο 94% η πληρότητα στα γήπεδα την 1η αγωνιστική λέει η FIFA

Σε ποιον αγώνα πήγε ο περισσότερος κόσμος

Μουντιάλ 2022: Στο 94% η πληρότητα στα γήπεδα την 1η αγωνιστική λέει η FIFA

Με αφορμή τη χθεσινή ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ 2022, η FIFA έκανε γνωστά ορισμένα επίσημα στοιχεία.

Συγκεκριμένα, αυτά δείχνουν ότι ο μέσος όρος συνολικής προσέλευσης στους αγώνες ανέρχεται στο 94% σε σύγκριση με τη χωρητικότητα των γηπέδων.

«Με τις 32 εθνικές ομάδες να έχουν αγωνιστεί- και να έχουν πουληθεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια εισιτήρια για το τουρνουά – οι ισχυροί αριθμοί προσέλευσης ακολουθούν επίσης τις πρόσφατες ειδήσεις ότι τα πρώτα συγκρίσιμα νούμερα τηλεθέασης είναι αυξημένα σε χώρες σε όλο τον κόσμο από το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε η FIFA.

«Η υψηλότερη προσέλευση θεατών σε αγώνα του τουρνουά ήταν στο ματς στο στάδιο Lusail στις 24 Νοεμβρίου, με 88.103 άτομα να παρακολουθούν τη Βραζιλία να νικάει τη Σερβία με 2-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια μέρα, το FIFA Fan Festival στο πάρκο «Al Bidda» της Ντόχα πέτυχε επίσης την υψηλότερη συσσωρευμένη προσέλευση, με συνολικά 98.000 φιλάθλους όλη την ημέρα», προσθέτει η παγκόσμια ομοσπονδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.