Μουντιάλ 2022: Τι συνέβη με τον τερματοφύλακα του Μαρόκο – Άλλος ήταν στον ύμνο και άλλος κάτω από τα δοκάρια

Ο Μπόνο, κίπερ της Σεβίλλης, ήταν εκείνος που βγήκε από τα αποδυτήρια με την υπόλοιπη αρχική ενδεκάδα

Μουντιάλ 2022: Τι συνέβη με τον τερματοφύλακα του Μαρόκο – Άλλος ήταν στον ύμνο και άλλος κάτω από τα δοκάρια

Μυστήριο επικρατεί εδώ και λίγη ώρα με τον τερματοφύλακα του Μαρόκο κόντρα στο Βέλγιο, καθώς άλλος εμφανίστηκε κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων και άλλος παίζει κάτω από τα δοκάρια!

Ο Μπόνο, κίπερ της Σεβίλλης, ήταν εκείνος που βγήκε από τα αποδυτήρια με την υπόλοιπη αρχική ενδεκάδα των Μαροκινών και πήρε θέση όσο έπαιζαν οι ύμνοι των δύο χωρών. Ωστόσο, τόσο στην ομαδική φωτογραφία που ακολούθησε, όσο και στη ροή του αγώνα, τερματοφύλακας για το Μαρόκο ήταν ο Μουνίρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βρίσκεται στο γήπεδο, η ξαφνική αλλαγή οφείλεται σε στομαχική διαταραχή της τελευταίας στιγμής που προκάλεσε ζαλάδα και ναυτία στον κίπερ του Μάροκο, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την αντικατάστασή του στο… παρά ένα από τον δεύτερο στην ιεραρχία γκολκίπερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.