Οι πρώτες δηλώσεις του Γ.Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του – «Θέλουμε να το κάνουμε ξανά για το Μιλγουόκι»

Οι πρώτες δηλώσεις του Γ.Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη του – «Θέλουμε να το κάνουμε ξανά για το Μιλγουόκι»

Ο «μυθικός» Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως θέλει να πετύχει ξανά κάτι ανάλογο με την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς.

O MVP των τελικών του ΝΒΑ, Γιάννης Αντετοκούνμπο, που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε οι Μιλγουόκι Μπακς να στεφθούν ξανά πρωταθλητές μετά από 50 χρόνια, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις πως αφενός νιώθει χαρούμενος για τον τίτλο, αλλά είναι κάτι που θέλει να πετύχει ξανά, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το Μιλγουόκι που πίστεψε από την αρχή σε αυτόν και αναφερθεί στα αδέρφια, αφού πλέον και οι τρεις τους έχουν δαχτυλίδι πρωταθλητή στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Για το τι σημαίνει για αυτόν που κατέκτησε τον τίτλο με τους Μπακς: «Σημαίνει πολλά για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι που πίστεψε σε εμένα. Ήθελα να τα καταφέρω για την πόλη. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

Για την σχέση του με τον Κρις Μίντλετον: «Τα καταφέραμε Κρις. Τα καταφέραμε. Αυτός ο τύπος με σπρώχνει κάθε μέρα να γίνομαι σπουδαίος. Με τον Κρις είμαστε μαζί 8 χρόνια. Χαιρόμαστε που τα καταφέραμε για το Μιλγουόκι και θέλουμε να το ξανακάνουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το γεγονός ότι πλέον τρία αδέλφια της οικογένειας, αυτός, ο Θανάσης και ο Κώστας, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Πολλοί έκαναν πλάκα πέρυσι που ο Κώστας πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα όμως τα καταφέραμε και εγώ και ο Θανάσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.