ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΕΕΑ: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής η ΑΕΚ – «Άκυρο» στον Ηρακλή

ΕΕΑ: Πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής η ΑΕΚ – «Άκυρο» στον Ηρακλή

Η σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε ως αποτέλεσμα την χορήγηση πιστοποιητικού στην ΑΕΚ, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που δεν έλαβε.

Ο «Γηραιός» θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα με αφαίρεση βαθμών, από -3 ως -5 για το οποίο θα αποφασίσει ο Αθλητικός Δικαστής.

Πλέον, οι ομάδες χωρίς πιστοποιητικό είναι τέσσερις, με τον Άρη, τον Κολοσσό Ρόδου και τον Απόλλων Πάτρας να συμπληρώνουν το καρέ. Η υπόθεση των Πατρινών για την έγκριση της νομιμότητας των μετόχων της ομάδας πήρε αναβολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πρωταθλήματος της Basket League, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης είχε ανακοινώσει την αλλαγή στις ποινές για τις ομάδες που δεν θα λάβουν το πιστοποιητικό συμμετοχής, με την ποινή να διαμορφώνεται σε αφαίρεση 3-5 βαθμών και -1, αν μία ομάδα έχει καταθέσει εκπρόθεσμα τον φάκελό της (περίπτωση Κολοσσού).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.