ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Φ.Αλβέρτης επιβεβαίωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση – “Μάχη” να κρατηθεί ζωντανός»

Ο Φ.Αλβέρτης επιβεβαίωσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση – “Μάχη” να κρατηθεί ζωντανός»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησαν στην κάμερα της NOVA για το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν και την πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για πώληση της ΚΑΕ.

Οι ισχυροί άνδρες του συλλόγου έστειλαν μήνυμα ενότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τον πρώτο να σημειώνει ότι η ομάδα πρέπει να προχωράει μέχρι να πουληθεί.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης δήλωσε στη NOVA: “Είναι μια περίεργη χρονιά, αλλά είναι μια δύσκολη και ξεκάθαρη από την άλλη. Ξέρουμε πάρα πολύ καλά πως ο κ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από την ομάδα. Η ομάδα είναι προς πώληση κι εμείς που είμαστε εδώ και παλεύουμε κάθε μέρα προσπαθούμε να την κρατήσουμε στο υψηλότερο καλύτερο επίπεδο, με τα δεδομένα που έχουμε, να τα αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ώστε να υπάρχει η ομάδα ζωντανή κι ενεργή.

Είναι χρέος μας, είναι η ομάδα που αγαπάμε κι έχουμε ζήσει τόσα χρόνια εδώ. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Τα δεδομένα δεν είναι εύκολα, αλλά επειδή ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και με τον κόσμο του είναι ακόμα μεγαλύτερη αυτό που θέλουμε είναι να γίνουμε μια γροθιά όλοι ομάδα και κόσμος. Τουλάχιστον μέσα εδώ να δείχνουμε την ιστορία μας και τη δυναμική μας σε κάθε παιχνίδι”.

Για το αν πήγε πίσω η όλη υπόθεση πώλησης λόγω κορωνοϊού: “Αυτό είναι παγκόσμιο γεγονός, πιστεύω πολλά πράγματα πήγαν πίσω, τώρα περισσότερα πράγματα πάνω σε αυτό το θέμα δεν γνωρίζω να σας πω αλλά αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι πως η ομάδα είναι προς πώληση και συνεχίζουμε με τα δεδομένα που έχουμε κάθε χρονιά, την περσινή και τη φετινή”.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισε μεταξύ άλλων: “Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά και πέρσι ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά. Το ξέραμε αυτό. Μετά από την απεμπλοκή του κ. Γιαννακόπουλου και την δήλωσή του ότι έχει στόχο να πουλήσει την ΚΑΕ, η οποία παραμένει μέχρι και σήμερα. Κάποιοι άνθρωποι εν γνώσει μας, έχουμε κληθεί, γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα και πως είναι η κατάσταση, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, στην οποία ήμασταν τόσα χρόνια και μας πρόσφερε τόσα πολλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως είπα και πριν η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά, αλλά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό σε ένα επίπεδο και να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον πιο αισιόδοξα, όλοι μαζί με τον κόσμο, ενωμένοι να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χρονιά αυτή, η οποία θα είναι όντως δύσκολη και πιστεύω αν είμαστε ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.