Κι άλλο περιστατικό κατάρρευσης αθλητή: Λιποθυμικό επεισόδιo για τον Στέφαν Γέλοβατς της ΑΕΚ

Κι άλλο περιστατικό κατάρρευσης αθλητή: Λιποθυμικό επεισόδιo για τον Στέφαν Γέλοβατς της ΑΕΚ

Σοκ στην προπόνηση της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ την Κυριακή, αφού ο Στέφαν Γέλοβατς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιοα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Πρόκειται για ακόμη ένα συμβάν στη νέα «πανδημία» που πλήττει το τελευταίο διάστημα τους αθλητές.

Σοκαρισμένοι όλοι στην ομάδα περιμένουν τα νεότερα αφού θα υποβληθεί σε μια σειρά από εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων περιμένουν και στην ΚΑΕ προκειμένου να προχωρήσουν σε επίσημη ενημέρωση για την κατάστασή του.

Η Ένωση αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (15/11) τη Ρίγα στο κλειστό των Άνιω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική του Basketball Champions League και έκανε την προπόνησή της, με τον Γέλοβατς να κάνει αποκατάσταση στο γυμναστήριο αφού στις 30 Οκτωβρίου είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο.

Την ώρα, λοιπόν, που ήταν στο γυμναστήριο και έκανε το πρόγραμμά του, ο Σέρβος σέντερ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε λιποθυμικό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στις τάξεις της ΑΕΚ, όπως είναι λογικό, είναι άπαντες σοκαρισμένοι και περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί, με την ευχή όλα να είναι καλά και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάποια επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο, προφανώς, περιμένουν και οι άνθρωποι της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, προκειμένου να ενημερώσουν στη συνέχεια τον Τύπο για το τι ακριβώς γίνεται με τον Γέλοβατς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.