Πένθος στον μπασκετικό Ηρακλή

Έχασε την μάχη με τον καρκίνο ο Δημήτρης Καρβέλας, ο οποίος ήταν μάνατζερ στον Ηρακλή.

Πένθος στον μπασκετικό Ηρακλή

Ο Δημήτρης Καρβέλας έδωσε μάχη μέχρι το τέλος αλλά τελικά νικήθηκε από τον καρκίνο. Ο ίδιος δεν έχανε τα παιχνίδια του Ηρακλή μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες. Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που “έφυγε” σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος. Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το “παρών” τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Ο εκλιπών ήταν μέχρι πρότινος μάνατζερ στον Ηρακλή, ενώ είχε περάσει από τη θέση αυτή και στις μικρές εθνικές ομάδες. Εργάστηκε για χρόνια στο αγαπημένο του Αιγάλεω, ενώ διετέλεσε τιμ μάνατζερ στην ΑΕΚ, τη Νέα Κηφισιά και τον Φάρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.