ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ – Κίνδυνος για -3

ΑΕΚ: Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ – Κίνδυνος για -3

Η οικονομική κατάσταση της ΑΕΚ παραμένει δύσκολη, με τα 13 ban που έχουν επιβληθεί από τη FIBA για ακάλυπτες οφειλές προς παίκτες να παραμένουν κανονικά.

Στις αρχές του Φθινοπώρου, η Ένωση είχε «καθαρίσει» από τα ban αφού σβήστηκαν όλα και φαινόταν πως θα μπορούσε να κάνει μια νέα αρχή χωρίς αυτό το τεράστιο βάρος πάνω της που δεν της επιτρέπει να κάνει μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ της.

Ωστόσο τα ban επέστρεψαν και έφτασαν τα 13, με αποτέλεσμα οι «κιτρινόμαυροι» να παραμένουν σε δύσκολη θέση. Έτσι ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να μην μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (27/12) η αρμόδια επιτροπή που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο των φακέλων και των διακανονισμών των ομάδων, συνεδρίασε για την ΑΕΚ. Η Ένωση την περίοδο 2020-21 δεν είχε καταφέρει να τακτοποιήσει τις υποθέσεις του προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου και των αθλητών Ματ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις, με αποτέλεσμα να της δοθεί χρονικό περιθώριο 15 ημερών χωρίς όμως να γίνει κάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι η επιτροπή θα στείλει την υπόθεση στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και από εκεί στον Αθλητικό Δικαστή, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι αντιμέτωποι με αφαίρεση τριών βαθμών από το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Στέφανου Δέδα βρίσκεται στο 5-5 με 15 βαθμούς και αν έρθει η τιμωρία τότε θα πέσει στους 13.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.