Ντροπή: Χρησιμοποιούν παίκτη της ΑΕΚ για να προωθήσουν τα «εμβόλια»!

Με μυοκαρδίτιδα ο Μ.Ανγκόλα

Ντροπή: Χρησιμοποιούν παίκτη της ΑΕΚ  για να προωθήσουν τα «εμβόλια»!

Με μυοκαρδίτιδα διαγνώστηκε ο Μπράιαν Ανγκόλα της ΑΕΚ και αναμένεται να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Κολομβιανός γκαρντ δεν έκανε προπόνηση την παραμονή του αγώνα, με τις ιατρικές εξετάσεις να δείχνουν ότι έχει μυοκαρδίτιδα! Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ανγκόλα είχε τάσεις λιποθυμίας στην προπόνηση της Παρασκευής.

Η αιτία προς το παρόν είναι άγνωστη, ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο Κολομβιανός αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ για μεγάλο διάστημα, ίσως και 2-3 μήνες.

Το σημαντικό της υπόθεσης διαρρέεται ότι το πρόβλημα της καρδιά του Μ.Ανγκόλα ίσως οφείλεται στον Covid-19, καθώς ο Κολομβιανός τις προηγούμενες ημέρες είχε νοσήσει από κορωνοϊό.

Παρόλα αυτά ο Μπράιαν Ανγκόλα είχε πρόβλημα στην καρδιά τουλάχιστον από τις αρχές του Δεκέμβρη. Τότε από την ΑΕΚ είχε ζητηθεί να τηρηθεί σιγή για την κατάσταση υγείας του παίκτη, ενώ στη συνέχεια υπήρξε η ανακοίνωση ότι οι εξετάσεις του ήταν «καθαρές».

Δεν μπορούμε με βεβαιότητα να γνωρίζουμε εάν το ένα γεγονός συνδέεται με το άλλο, παρόλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι ο παίκτης είχε πριν περίπου έναν μήνα ξανά πρόβλημα στην καρδιά. Εάν τελικά το ένα γεγονός συνδέεται με το άλλο, τότε σε καμία περίπτωση η μυοκαρδίτιδα δεν οφείλεται στον κορωνοϊό.

Όσον αφορά το εάν ο παίκτης έχει κάνει το «εμβόλιο» (δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε ως εμβόλιο ένα σκεύασμα που χορηγείται 3-4 φορές τον χρόνο) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Η ΑΕΚ δεν έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες, και κυρίως, τι προβλέπεται για την αποθεραπεία του, παρά μόνο ότι τίθεται εκτός δράσης: «H ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι ο Μπράιαν Ανγκόλα τίθεται εκτός δράσης λόγω προβλήματος υγείας. Περαστικά, Μπράιαν».

Να σημειώσουμε ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί σε παίκτη τον τελευταίο καιρό. Την τελευταία εβδομάδα μόνο ο Αλφόνσο Ντέιβις της Μπάγερν Μονάχου διαγνώσθηκε με μυοκαρδίτιδα (επίσης υποστήριξαν ότι οφείλεται στον κορωνοϊό), αλλά και ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ εντοπίστηκε με προβλήματα στην καρδιά (επίσης υποστήριξαν ότι οφείλεται στον κορωνοϊό).

Τέλος δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι η ΑΕΚ ήδη έχει δεχθεί ένα σοβαρό σοκ πριν από λίγους μήνες, καθώς πέθανε σε ηλικία 33 ετών ο Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.