ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Μακεδονία Ξακουστή» και ελληνικοί χοροί στο γήπεδο των Σέλτικς – «Κέλτες» & ομογενείς τιμούν τον Ελληνισμό (βίντεο)

«Μακεδονία Ξακουστή» και ελληνικοί χοροί στο γήπεδο των Σέλτικς – «Κέλτες» & ομογενείς τιμούν τον Ελληνισμό (βίντεο)

Moναδικές στιγμές στο γήπεδο των Σέλτικς, «Μακεδονία Ξακουστή» από τα μεγάφωνα του TD Garden και το στάδιο… “σείεται”!

Μια απίστευτη στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη.

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107, στο παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή» με τη μελωδία του τραγουδιού να πλημμυρίζει το TD Garden.

Oι ομάδες του ΝΒΑ συνηθίζουν να διοργανώνουν θεματικές βραδιές, στο ματς των Βοστωνέζων με τα «ελάφια» ήταν η σειρά της χώρας μας να βρεθεί στο επίκεντρο.

Αν και στο παρκέ γίνονταν “όργια”, την παράσταση έκλεψαν οι Έλληνες ομογενείς και η στιγμή που χόρεψαν το γνωστό πατριωτικό τραγούδι «Μακεδονία ξακουστή».

Oι “Kέλτες” ήθελαν να τιμήσουν τον Ελληνισμό καθώς το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη Βοστώνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.