Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του Θανάση Σκουρτόπουλου, να επιστρέψει στην εθνική Ελλάδος και να ταξιδέψει στην Κίνα, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γιάννη Αθηναίου.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχει «κοπεί» πριν την έναρξη του Τουρνουά «Ακρόπολις»,ωστόσο είπε αμέσως το «ναι» όταν δέχτηκε το τηλεφώνημα, τη νύχτα της Κυριακής (18/8). Η ΕΟΚ ενημέρωσε και την Ούνιξ Καζάν ως όφειλε κι ενώ η ρωσική ομάδα είχε κλείσει αεροπορικό εισιτήριο στον διεθνή γκαρντ για την Τρίτη (20/8), το οποίο ακυρώθηκε.

Το πρωί της Δευτέρας ο Βαγγέλης Μάντζαρης έτρεχε στην Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για να ετοιμάσει τα χαρτιά που απαιτούνται για έκδοση βίζας.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό, αν θα προλάβει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που το απόγευμα της Τετάρτης (21/8) θα μεταφέρει τους διεθνείς στην Κίνα, για 3 ακόμη φιλικά παιχνίδια, πριν την πρεμιέρα με το Μαυροβούνιο την 1η Σεπτεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αθήνα ο Μάντζαρης
Στην Αθήνα θα μείνει συνεχίζοντας τις εντατικές καθημερινές θεραπείες ο Κώστας Σλούκας, για τον οποίο αύριο αναμένεται νέα απεικόνιση της κατάστασής του, θα υπάρχει καθημερινή παρακολούθηση της εξέλιξης και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.