Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντι Ράουτινς – Το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντι Ράουτινς – Το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη

Ο Αντι Ράουτινς είναι ο νέος παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Την συμφωνία του με τον Άντι Ράουτινς μέχρι το τέλος της σεζόν ανακοίνωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Καναδό περιφερειακό να «ντύνεται» στα πράσινα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Άντι Ράουτινς μέχρι τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ράουτινς είναι ένας Καναδός, αν και γεννημένος στη Νέα Υόρκη στις 2 Νοεμβρίου του 1986, έχει ύψος 1.93μ. και αγωνίζεται στις θέσεις των γκαρντ.

Επελέγη στο νούμερο 38 του NBA Draft από τους New York Knicks το 2010 και αγωνίστηκε σε πέντε ματς με την ομάδα της Νέας Υόρκης στο ΝΒΑ τη σεζόν 2010/11. Από το 2011 κι έπειτα παίζει στην Ευρώπη με εξαίρεση τη σεζόν 2012/2013, που αγωνίστηκε στη G-League με τους Tulsa 66ers.

Αποφοίτησε από το Jamesville-DeWitt High School και από το φημισμένο κολλέγιο Syracuse. Μάλιστα, στην τελευταία του κολεγιακή σεζόν είχε 12.1 πόντους, 4.9 ασίστ, 3.4 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά ματς.

Ο Άντι Ράουτινς διαθέτει τεράστια εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ αγωνιζόμενος στην ισπανική CB Lucentum Alicante (2011/2012), στους Skyliners Frankfurt (2013/2014) της Γερμανίας, στην ιταλική Varese (2014/2015) και στις τουρκικές τη Gaziantep (2015/2017), Banvit (2017/2018) και Bahcesehir (2018/2019).

Το μεγάλο του «όπλο» είναι η έφεσή του να σκοράρει έξω από τα 6.75 μέτρα και είναι χαρακτηριστικό πως τη σεζόν 2017/2018 στο Basketball Champions League με τη φανέλα της Banvit είχε ποσοστό ευστοχίας που ξεπερνούσε το 40%.

Μάλιστα, στο ματς της ΑΕΚ με την Banvit σκόραρε 7 τρίποντα και ολοκλήρωσε τη σεζόν στο Basketball Champions League με 10 πόντους 4.2 ριμπάουντ αλλά και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Τη σεζόν 2018-19 είχε 14.3 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ με τη φανέλα της Bahcesehir στο τουρκικό πρωτάθλημα, φτάνοντας στο εντυπωσιακό 44,5% από το τρίποντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Άντι Ράουτινς είναι στέλεχος της Εθνικής Ομάδας του Καναδά.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.