ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Η δυνατή επιστροφή του Νίκου Ζήση – Πήρε το διπλό στο Περιστέρι και συνεχίζει

ΑΕΚ: Η δυνατή επιστροφή του Νίκου Ζήση – Πήρε το διπλό στο Περιστέρι και συνεχίζει

Με σπουδαία εμφάνιση του Νίκου Ζήση που επέστρεψε έπειτα από 15 χρόνια στους κιτρινόμαυρους, η ΑΕΚ έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό διπλό στο Περιστέρι (73-77) και έφτασε στη 12η διαδοχική νίκη της στην Basket League!

Tις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ είχε πολλές ατυχίες να διαχειριστεί. Ο τραυματισμός του Κιθ Λάνγκφορντ, που θα μείνει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες δημιούργησε μεγάλο κενό στην επίθεση της ΑΕΚ, με τον Παπαθεοδώρου να χάνει τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας του.

Στο Περιστέρι όμως η απουσία του 36χρονου σκόρερ δεν φάνηκε. Σε αυτό φρόντισε ο Νίκος Ζήσης. Ο έμπειρος γκαρντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα και οδήγησε την ΑΕΚ σε μια πολύ σημαντική νίκη, που την εδραιώνει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ταυτόχρονα επεκτείνει το νικηφόρο σερί της στις 12 επιτυχίες στο πρωτάθλημα.

Η Ένωση παρουσιάστηκε τρομερά διαβασμένη από το πρώτο λεπτό και δεν άφησε μισή φάση στον αντίπαλο, δείγμα της -πνευματικής- ετοιμότητας των παικτών του Παπαθεοδώρου από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Η Ένωση ήταν άκρως αποτελεσματική και στην άμυνα, κρατώντας σε χαμηλά επίπεδα τα ατού του Περιστερίου (Χάτσερ, Γκρέι), και παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Γιανίκ Μορέιρα, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια, δεν έχασε τον έλεγχο και έφτασε στη νίκη, ανεβαίνοντας στο 13-4, με το πέρας 17 αγωνιστικών, την ώρα που το Περιστέρι υποχώρησε στο 11-6.

Κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν ταξιδέψει η Ένωση στη Γερμανία, για την κρίσιμη αναμέτρηση του BCL, κόντρα στην Ράστα Βέχτα (29/01, 21:30) για την 13η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, με την ΑΕΚ να βγάζει αντίδραση και πείσμα έπειτα από τις ατυχίες των τελευταίων ημερών.

sdna.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.