ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορείς να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κόμπι Μπράιαντ: Όταν έλεγε στον Μακ Γκρέιντι «θέλω να πεθάνω νέος να γίνω αθάνατος» (βίντεο)

Κόμπι Μπράιαντ:  Όταν έλεγε στον Μακ Γκρέιντι «θέλω να πεθάνω νέος να γίνω αθάνατος» (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις που προχώρησε ο πρώην σταρ του ΝΒΑ, Τρέισι Μακ Γκρέιντι για τον Κόμπι Μπράιαντ και τα όσα του είχε εκμυστηρευτεί χρόνια πριν.

Μιλώντας στο ESPN, ο Μακ Γκρέιντι είπε πως ο Κόμπε Μπράιαντ του είχε πει στο ξεκίνημα της καριέρας του ότι θέλει να πεθάνει νέος και γίνει αθάνατος.

«Μου έλεγε: Θέλω να πεθάνω νέος, θέλω να περάσω στην αθανασία. Θέλω να κάνω την καριέρα μου, να γίνω και καλύτερος από τον Μάικλ Τζόρνταν. Τότε σκεφτόμουν ότι ήταν τελείως τρελός που μου τα έλεγε αυτά είπε φανερά συγκινημένος ο Μακ Γκρέιντι για τον θάνατο του 41χρονου Κόμπι.


Πάντως, ο πρώην NBAer έσπευσε να συμπληρώσει πως ο Κόμπι Μπράιαντ τα έλεγε αυτά πριν αποκτήσει παιδιά. «Είμαι σίγουρος ότι αφού απέκτησε παιδιά δεν θα είχε το ίδιο σκεπτικό».

Τέλος, αποκάλυψε επίσης ότι έμαθε για τον θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ, ενώ χόρευε με την δική του κόρη. «Ηρθαν και μου είπαν τα νέα και δεν μπορούσα να τα πιστέψω» είπε συντετριμμένος ο 40χρονος πρώην μπασκετμπολίστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κόμπι Μπράιαντ σκοτώθηκε μαζί με την 13χρονη κόρη και άλλα επτά άτομα σε συντριβή ελικοπτέρου στις 26 Ιανουαρίου 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.