ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Euroleague: Απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού – Στο Μιλάνο θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Αρμάνι

Euroleague: Απέρριψε αίτημα του Ολυμπιακού – Στο Μιλάνο θα διεξαχθεί ο αγώνας με την Αρμάνι

Παρά το γεγονός πως τη Δευτέρα η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπέβαλλε επίσημο αίτημα ώστε να μην διεξαχθεί στο Μιλάνο ο αγώνας με την Αρμάνι την Πέμπτη (12/03, 21:45) και να πραγματοποιηθεί είτε σε άλλη ιταλική πόλη, είτε εκτός χώρας, η Εuroleague ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται τέτοιο ενδεχόμενο.

Συγκεκριμένα, η Euroleague ενημέρωσε – νωρίτερα σήμερα – τους «ερυθρόλευκους» πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά στην πόλη του ιταλικού βορρά παρότι αυτή μαστίζεται από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Βέβαια, από την – παράλογη για πολλούς – αυτή απόφαση προκύπτουν διάφορα προβλήματα για τον Ολυμπιακό.

Κατ’ αρχάς, η αποστολή δεν μπορεί να ταξιδέψει αεροπορικά στο Μιλάνο αφού η ΥΠΑ έχει αναστείλει τις πτήσεις της προς και από την περιοχή.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε αεροπορικώς στη Γένοβα και από εκεί θα μεταβούν οδικώς στην πόλη του Μιλάνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός και αν αλλάξει κάτι και αποφασιστεί κάτι άλλο, ο Ολυμπιακός θα πάει κανονικά στο Μιλάνο, με ό,τι κινδύνους κρύβει το ταξίδι αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.