ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Από παίκτης… πρόεδρος: Άσος του ΝΒΑ αγόρασε την ομάδα που τον ανέδειξε

Από παίκτης… πρόεδρος: Άσος του ΝΒΑ αγόρασε την ομάδα που τον ανέδειξε

Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Ντένις Σρέντερ, πριν καλά – καλά κλείσει τα 27 του χρόνια, αποφάσισε να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας

Ο άσος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αγόρασε τη Λέβεν Μπράουνσβαϊγκ την ομάδα με την οποία αναδείχθηκε στη Γερμανία προτού φύγει για το NBA.

Ο Σρέντερ εντάχτηκε στην ομάδα το 2010, στα 17 του και δέκα χρόνια μετά, από την 1η Ιουλίου, θα είναι το «αφεντικό» του συλλόγου.

Ο παίκτης είναι γέννημα-θρέμμα του Μπράουνσβαϊγκ και η ομάδα αγωνίζεται στην BBL (1η κατηγορία Γερμανίας).

Τη σεζόν 2012-2013 που ήταν χρονιά της καθιέρωσής του στην πρώτη πεντάδα, ο Σρέντερ είχε προπονητή τον Κώστα Φλεβαράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη τη σεζόν είχε 12 πόντους, 3,2 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ μέσο όρο. Το 2013 επελέγη στο Νο17 του ντραφτ και πήγε στους Ατλάντα Χοκς από όπου έφυγε το 2018 για τους Θάντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.