Χαμός στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: Αποχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος – Αγανακτισμένοι στην ΑΕΚ

Χαμός στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ: Αποχώρησε ο Μάκης Αγγελόπουλος – Αγανακτισμένοι στην ΑΕΚ

Αποχώρησε από του Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκης Αγγελόπουλος, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» είναι αγανακτισμένοι με όσα έχουν γίνει.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποχώρησε μαζί με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Χήνα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ενοχλημένοι απ’ όσα άκουσαν στην αίθουσα και αυτό διότι είδαν ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση συνεργασίας με τις υπόλοιπες ομάδες όσον αφορά την «επόμενη μέρα» της Basket League, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό με τον οποίο υπήρχε σημείο επαφής. Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το «αφεντικό» της ΑΕΚ έχει κάνει ήδη κινήσεις με την Κυβέρνηση για την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος και φυσικά είχε πάει στο ΔΣ με αυτήν την διάθεση.

Επιπλέον θεωρούν στις τάξεις της ΑΕΚ ότι είναι… χαμένος χρόνος αυτό που γίνεται στις συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ ενώ ενοχλήθηκαν και από το γεγονός ότι απουσίαζαν ιδιοκτήτες μεγάλων ομάδων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα ο Μάκης Αγγελόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία για μέτρα του νέου πρωταθλήματος ενώ θεώρησαν ότι δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις για καίρια ζητήματα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.