Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και μέσα σε αυτά βρίσκεται και ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που πραγματοποιεί καθημερινά επαφές με την ΚΑΕ ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να επισημοποιηθεί η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Μία από τις υποθέσεις του «τριφυλλιού» αφορά και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 26χρονος γκαρντ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, αφού οι διαπραγματεύσεις του με τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης κορυφώθηκαν και όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει οριστική συμφωνία.

Ο διεθνής άσος αγωνίστηκε την τελευταία τριετία στον Άρη, ενώ από το 2014 μέχρι το 2017 φόρεσε ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Μποχωρίδη βρίσκεται εδώ και μήνες στα… σκαριά, ενώ η πιθανότητα του deal είχε συζητηθεί και πέρσι.

Τελικά, με μικρή καθυστέρηση, ο διεθνής γκαρντ ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα και αναμένεται να δώσει βάθος στην περιφέρεια και κυρίως στο «2». Επιπρόσθετα, ο Μποχωρίδης θα ενισχύσει τον ελληνικό κορμό των «πράσινων» και θα δώσει σημαντικές λύσεις στη Basket League.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος είναι ενεργό μέλος της Εθνικής, έχοντας συμμετοχές και ρόλο στα «παράθυρα», ενώ ήταν ο ηγέτης του Άρη κατά την διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, μετρώντας 14,6 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 4,6 ασίστ ανά ματς στην Basket League.