ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κώστας Σλούκας: «Να κάνουμε πάλι το αδύνατο, δυνατό!»

Κώστας Σλούκας: «Να κάνουμε πάλι το αδύνατο, δυνατό!»

Ο Κώστας Σλούκας μετά από πέντε χρόνια στη Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στον Ολυμπιακό και στη συνέντευξη που παραχώρησε στο olympiacosbc.gr υποσχέθηκε μεταξύ άλλων ότι θα προσπαθήσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να κάνουν και πάλι τα αδύνατα, δυνατά.

Το «κεφάλαιο» Φενέρμπαχτσε

Σε ερώτηση για το σε τι διαφέρει και σε τι άλλαξε μετά από πέντε χρόνια στην τουρκική ομάδα, απάντησε πως άλλαξε το κορμί του και ο τρόπος που σκέφτεται και παίζει, υποστηρίζοντας πως μετά από πέντε χρόνια στη Φενέρ έγινε πιο σκληρός.

Επίσης ανέφερε πως έμαθε πολλά από τον Ομπράντοβιτς και την ομάδα, αλλά τόνισε ότι ο έκλεισε αυτός ο κύκλος και ανοίγει ένας νέος με τον Ολυμπιακό, προσθέτοντας πως στόχος του είναι «να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Αναφορικά με την απόφαση του να φύγει το 2015, τόνισε πως ήταν συνειδητοποιημένη, τονίζοντας πως είναι φιλόδοξος και όχι φιλοχρήματος και νομίζει πως απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει και το έκανε. «Τώρα έχω επιστρέψει και θέλω να πετύχω με τον Ολυμπιακό, όπως έγραψα και στο Instagram τη μέρα που ανακοινώθηκα, θέλω να κάνουμε το αδύνατο, δυνατό», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, τόνισε ότι πιστεύει στο DNA της ομάδας, στον ελληνικό κορμό και στον κόουτς Μπαρτζώκα πάρα πολύ. Σημείωσε πως το 2015 όταν έφυγε, είπε «εις το επανιδείν» και τήρησε την υπόσχεση, αφού έγιναν όλα όπως τα ήθελε. Παράλληλα, τόνισε τη χαρά του που επέστρεψε και ευχαρίστησε τους αδελφούς Αγγελόπουλους. «Επιστρέφω στον Ολυμπιακό σε μια πολύ καλή ηλικία για να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ στον οργανισμό, τον οποίο τόσο πιστεύω», σημείωσε.

Στο ΣΕΦ ο 30χρονος γκαρντ θα βρει και πάλι τους Βασίλη Σπανούλη, Κώστα Παπανικολάου και Γιώργο Πρίντεζη, ενώ θα βρεθεί εκ νέου υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Σλούκας στάθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός, ήταν και είναι οικογένεια και χαίρεται που ξανασμίγει με τους παλιούς του συμπαίκτες για τους οποίους είπε πως έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα, την έχουν πονέσει και την αγαπάνε, σημειώνοντας πως ανυπομονεί να ξαναπαίξει μαζί τους.

Για τον Μπαρτζώκα τόνισε ότι ξέρει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και θα κάνει ό,τι του ζητηθεί, ενώ θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό στο παρκέ, προσθέτοντας ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα κι έχει την καλύτερη άποψη γι’ αυτόν. «Πιστεύω πως είναι ο κατάλληλος, την κατάλληλη στιγμή για αυτό που έχουμε στο μυαλό μας και ονειρευόμαστε» είπε χαρακτηριστικά.

«Καλά έκανε ο Ολυμπιακός»

Τέλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση του Ολυμπιακού τον Φλεβάρη του 2019 με την αποχώρηση του από το παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, ο διεθνής γκαρντ απάντησε πως είναι πολύ στενάχωρο αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ.

Πλην όμως, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση και οι πρόεδροι έχουν δικαιωθεί, οπότε καλά έκαναν. «Είναι στενάχωρο μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, με τόσες παρουσίες στο Final Four, με δύο κατακτήσεις ευρωπαϊκών στα τελευταία δέκα χρόνια να φεύγει από το γήπεδο, είναι κάτι παράξενο και είναι κακό για το μπάσκετ το ίδιο», σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν κατακλείδι σχολίασε ότι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι καθόλου καλή και πρέπει να γίνει κάτι για να πάει μπροστά το άθλημα, άμεσα κιόλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.