ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Προπονητής των Γουίζαρντς: «Δεν έχουν θέση στο NBA πράξεις σαν του Γ.Αντετοκούνμπο»

Προπονητής των Γουίζαρντς: «Δεν έχουν θέση στο NBA πράξεις σαν του Γ.Αντετοκούνμπο»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφερε αρνητικές αντιδράσεις με την κουτουλιά του σε παίκτη της Ουάσινγκτον κι ο προπονητής των Γουίζαρντς σχολίασε το γεγονός.

Παρόλα αυτά επισήμανε ότι σέβεται τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ενώ προανήγγειλε ποινή χάδι για τον “Greek Freak”, αφού δεν θα του στερήσει τη συμμετοχής από κανένα παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς στα play off του NBA.

Οι δηλώσεις για τον Αντετοκούνμπο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Μο πήγε να πάρει επιθετικό φάουλ, αυτό έπρεπε να κάνει. Να μπει μπροστά του και να τον αναγκάσει να σουτάρει, όχι να φτάσει στο καλάθι. Λίγα δευτερόλεπτα μετά του έριξε κουτουλιά. Δεν υπάρχει θέση στο ΝΒΑ για τέτοιες πράξεις. Είναι ατυχές πως το έκανε ο Γιάννης, γιατί τον σέβομαι πολύ. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στη λίγκα, αλλά έκανε κάτι που δεν έπρεπε και σίγουρα το ΝΒΑ θα το εξετάσει και θα πάρει μια απόφαση. Ευτυχώς για τους Μπακς δεν ήταν ένα παιχνίδι playoffs, γιατί πιστεύω πως θα χάσει 1-2 παιχνίδια», ανέφερε ο Σκοτ Μπρουκς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.