ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

BCL: Στον «αέρα» το Final 8 της Αθήνας!

BCL: Στον «αέρα» το Final 8 της Αθήνας!

Τα νέα μέτρα που εξήγγειλε η ελληνική κυβέρνηση «ακυρώνουν» την παρουσία κόσμου και το BCL δέχεται πλέον έντονες πιέσεις που μπορεί να οδηγήσουν ακόμα και στην αλλαγή έδρας διεξαγωγής των αγώνων.

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (15/09) νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τετάρτη (16/09) και για δύο εβδομάδες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεταξύ αυτών, σημειώνεται πως αναστέλλονται τα υπαίθρια θεάματα, οι συναυλίες και παρεμφερείς πολιτιστικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αλλά και η λειτουργία κέντρων διασκέδασης, ενώ θα γίνεται χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Κυβέρνηση, αλλά μετά από τις πρόσφατες εξελίξεις, αντιλαμβάνονται την κατάσταση που επικρατεί και δεν εμφανίζονται αισιόδοξοι για την παρουσία έστω ενός ποσοστού φιλάθλων.

Η πανδημία της νόσου Covid-19 έχει δημιουργήσει πολλά, κοινωνικά και οικονομικά, προβλήματα και στη χώρα μας και αναμένεται να συμπαρασύρει και την ευρωπαϊκή διοργάνωση της FIBA.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπροσθέτως, το οικονομικό πλήγμα που θα υποστεί η «Βασίλισσα», αλλά και το BCL, προβλέπεται καθώς το κόστος της φιλοξενίας της τελικής φάσης, όπως είχε επισημάνει ο Πατρίκ Κομνηνός στη Συνέντευξη Τύπου της Αθήνας, υπολογίζεται περίπου στο 1.5 εκατομμύριο Ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.