ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Ολυμπιακός: Κέρδισε με 82-68 την Μπάγερν Μονάχου – Καλή εμφάνιση από τον Κ.Σλούκα

Ολυμπιακός: Κέρδισε με 82-68 την Μπάγερν Μονάχου – Καλή εμφάνιση από τον Κ.Σλούκα

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και πήρε τη νίκη με 82-68. Πολύ καλός ήταν ο Κώστας Σλούκας που μοίρασε 13 ασίστ.

Απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βιλερμπάν, όπου νικώντας 82-68, κατέλαβαν την τρίτη θέση στο τουρνουά της ισπανικής πόλης.

Μοναδικό «αγκάθι» για τους Πειραιώτες ήταν το κάκιστο πρώτο οκτάλεπτο, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα οι παίκτες του Μπαρτζώκα πήραν τα ριμπάουντ, έτρεξαν στο παρκέ και βελτίωσαν τα ποσοστά τους στα τρίποντα (10/25), κυριαρχώντας στο παρκέ.

Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μάρτιν και Λαρεντζάκης με 13 πόντους ο καθένας, με τους Βεζένκοβ και Πρίντεζη να είχαν 12π. και τον Παπανικολάου 10. Όμως, εξίσου καλός ήταν και ο Σλούκας, ο οποίος είχε 7π., αλλά μοίρασε 13 ασίστ, από τις 19 συνολικά που είχε όλη η ομάδα. Εκτός δωδεκάδας για λόγος ξεκούρασης ήταν ο Σπανούλης, ενώ ακόμη δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Χαραλαμπόπουλος-Κόνιαρης, αλλά και ο τραυματίας Ζαν-Σαρλ. Από τους Βαυαρούς ξεχώρισαν οι Λούτσιτς και Τόμας με 11 και 10π. αντίστοιχα.

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 82-68

Τα δεκάλεπτα: 10-17, 31-32, 58-49, 82-68

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάρισον 9 (1), Λαρεντζάκης 13 (3), Σλούκας 7 (1τρ., 13ασ.), Μάρτιν 13, Βεζένκοβ 12 (2), Πρίντεζης 12 (1), Παπανικολάου 10 (2), Τζένκινς, Έλις 3, ΜακΚίσικ 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπάγερν Μονάχου (Τρινκιέρι): Γουέιλερ-Μπαμπ 3 (1), Μπόλντγουιν 7, Μπρέι 8 (2), Ρέινολντς 7, Τόμας 10 (1), Λούτσιτς 11 (2), Τζέντοβιτς 8 (2), Αμέιζ 3, Τζόνσον 7, Σίσκο 4, Γκραντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.