ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 81-73: Ισοφάρισε με εντυπωσιακό Λοβ ο «Δικέφαλος του Βορρά» – Κρίνονται όλα στο ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 81-73: Ισοφάρισε με εντυπωσιακό Λοβ ο «Δικέφαλος του Βορρά» – Κρίνονται όλα στο ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει διαβάσει καλά το μάθημά του και με εντυπωσιακή άμυνα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 81-73 επί της ΑΕΚ και να ισοφαρίσει σε 1-1 την σειρά των προημιτελικών της Basket League.

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τη χαμένη μάχη των ριμπάουντ, με την ΑΕΚ να μαζεύει παραπάνω από τα διπλάσια «σκουπίδια» (25-12), ενώ οι γηπεδούχοι, οι επιχείρησαν να τρέξουν σε κάθε πιθανή ευκαιρία, υπέπεσαν σε μικρά λάθη ή κακές εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να χάσουν πιθανούς πόντους.

Στην αρχή, το σκορ τράβηξε ο Λοβ. Μετά ανέλαβε ο Τσαλμπούρης και στη συνέχεια η ομάδα.

Η ΑΕΚ μετά το θετικό ξεκίνημα (15-11, 16-13) άρχισε να κυνηγάει στο σκορ, με τον Μέικον να της δίνει ανάσες (7π. στο πρώτο ημίχρονο) και τον Μορέιρα να κυνηγάει τις φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Άμυνα και σκορ από τον Λοβ.

Η ΑΕΚ προσπαθούσε να μειώσει το σκορ, πλησίαζε, μονό και μόνο για να ξεφεύγει ο ΠΑΟΚ.

Ένα τρίποντο του Μπο Μπιτς έφερε τη διαφορά για πρώτη φορά στους 10 πόντους (74-64), ενώ δύο ελεύθερες βολές του Κακλαμανάκη έφεραν το +12, 3.40 πριν το τέλος.

Η ΑΕΚ περιόρισε τα λάθη της (μόλις 3 στο δεύτερο ημίχρονο) κέρδισε τη μάχη των ριμπάουντ, αλλά είχε πολλές και άστοχες επιλογές.

Ο Λοβ ήταν ο πρώτος σκόρερ, ο Μάλκολμ Γκρίφιν τον σιγόνταρε (13π.), αλλά οι βοήθειες που έδωσαν οι Κάρτερ, Παπαντωνίου και Κακλαμανάκης ήταν πολύτιμες.

Η ΑΕΚ έχασε πολλά στην ατομική άμυνα, αυτό που της έδωσε τη νίκη την Τρίτη, αφού ο Λοβ έκανε ό,τι ήθελε, ενώ οι γηπεδούχοι μοίρασαν 20 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 26-22, 40-34, 60-55, 81-73

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.