ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «8» του BCL

Η Ένωση τερμάτισε στη 2η θέση και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση.

ΑΕΚ: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι στους «8» του BCL

Όπως και στις προηγούμενες φάσεις του BCL έτσι και στα προημιτελικά η ΑΕΚ θα έχει μπροστά της δύσκολο έργο.

Η ήττα από τη Μάλαγα (75-65) σημαίνει ότι η ΑΕΚ τερμάτισε στη 2η θέση και θα αντιμετωπίσει μία ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση.

Αυτή τη στιγμή είναι γνωστές οι δύο υποψήφιες αντίπαλοι, η Τενερίφη (την αντιμετώπισε το Περιστέρι, πέτυχε μία νίκη και υπέστη μία ήττα) και η Βόννη, την οποία η ΑΕΚ αντιμετώπισε δύο φορές στην πρώτη φάση των ομίλων, χάνοντας και στις δύο αναμετρήσεις.

Η τρίτη αντίπαλος θα είναι η νικήτρια από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Στρασμπούρ και τη Χαποέλ Ιερουσαλήμ, η οποία δειξάγεται αύριο (Τετάρτη, 22/3) στις 21:00.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.