ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (βίντεο)

Πιθανότατα αναλαμβάνει πόστο στην ΚΑΕ ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του (βίντεο)

Το τέλος της καριέρας του ανακοίνωσε ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Μαυροειδής, μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο της ΑΕΚ.

Ο 37χρονος σέντερ δέθηκε ιδιαίτερα με την ΑΕΚ, έχοντας κατακτήσει μαζί της Κύπελλα Ελλάδας, το 2018 και το 2020, αλλά και το Basketball Champions League το 2018, και τόνισε ότι πάντα θα είναι πιστός στην ομάδα.

Η δήλωση του Μαυροειδή για το τέλος της καριέρας του:

«Ένα ωραίο ταξίδι, μια ωραία διαδρομή έφτασε στο τέλος της. Μια διαδρομή που ούτε εγώ την ονειρεύτηκα όταν ήμουν μικρός. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα από όλα την οικογένειά μου και τη γυναίκα μου, που με στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι, για να φτάσω μέσα από όλες τις δυσκολίες, σε όλα αυτά που έκανα αυτά τα χρόνια. Από εκεί και πέρα τους προπονητές μου, τις ομάδες, τους οργανισμούς, τους συμπαίκτες μου.

Θα ήθελα αυτή η καριέρα, μικρή ή μεγάλη, να μείνει αξιομνημόνευτη όχι για τα κύπελλα, τα ρεκόρ, τις νίκες, τους πόντους, αλλά περισσότερο για τον χαρακτήρα μου, για το ήθος μου και αυτά που πρέσβευα όλα αυτά το χρόνια και προσπαθούσα να περάσω στην ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου, σε όλους.

Με την ΑΕΚ το δέσιμό μου ήταν μεγαλύτερο, λόγω της αγάπης του κόσμου. Αυτή είναι η αλήθεια. Κατάλαβε όλα αυτά που έδινα και έκανα για την ομάδα και τι να θυμηθώ, άπειρες στιγμές, καλές και κακές. Δεν θέλω να φοβούνται, ό,τι και να γίνει, ενώ θα μείνω πιστός σε αυτή και θα είμαι για πάντα ο αρχηγός της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.