ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αισιόδοξος ο μπασκετμπολίστας Μ.Σίμανιτς που έχασε το νεφρό του στο Μουντομπάσκετ: «Είναι πιθανό να παίξω ξανά»

Ο παίκτης έχασε το νεφρό του, έκανε δύο επεμβάσεις και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι

Αισιόδοξος ο μπασκετμπολίστας Μ.Σίμανιτς που έχασε το νεφρό του στο Μουντομπάσκετ: «Είναι πιθανό να παίξω ξανά»

Δεν έχουν περάσει παρά δύο εβδομάδες από την ημέρα που ο Μπόρισα Σίμανιτς έχασε το ένα νεφρό του μετά από τον βαρύ τραυματισμό του στον αγώνα της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν για το Μουντομπάσκετ.

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας φυσικά δεν έπαιξε ξανά στο τουρνουά και οι συμπαίκτες του που έφτασαν έως το 2ο σκαλί του βάθρου του αφιέρωσαν το ασημένιο μετάλλιο που κέρδισαν στη Μανίλα.

Ο Μπόρισα Σίμανιτς, έχασε το νεφρό του, έκανε δύο επεμβάσεις και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι πως θα μπορεί να παίξει ξανά μπάσκετ.

Ο ίδιος επέστρεψε στη Σερβία και ήταν στο προεδρικό μέγαλο καλεσμένος του Αλεξάντερ Βούτσιτς.

Στη συνέχεια βγήκε πάνω σε καροτσάκι στο μπαλκόνι για να αποθεωθεί από τους συμπατριώτες του ενώ σηκώθηκε για λίγο για να μιλήσει στον κόσμο.

Μιλώντας για την περιπέτειά του τόνισε:

«Στην αρχή ήταν πολύ άβολα, αλλά μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Άρχισα να περπατάω και να τρώω, οπότε ελπίζω σε γρήγορη ανάρρωση. Δεν ξέρω πολλά προς το παρόν. Φυσικά, είναι πιθανό να παίξω ξανά!
 
Ξέρω μόνο ότι δεν πρέπει να κάνω τίποτα για τρεις μήνες. Μετά από αυτό, θα υποβληθώ σε εξετάσεις για σωματική καταπόνηση και μετά θα τα ξέρουμε όλα. Έκανα δύο χειρουργικές επεμβάσεις, πρακτικά δεν ήξερα τον εαυτό μου για πέντε ημέρες. Δεν είχα καν τηλέφωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν κατάφερα να φτάσω στο κινητό μου την πρώτη φορά, τους έστειλα ένα μήνυμα και αυτό πραγματικά αναζωογόνησε Το ηθικό τους. Οι νίκες τους σήμαιναν πολλά και για μένα, οπότε συμπληρώναμε ο ένας τον άλλον. Τους ακολούθησα μέσω της κινητής τηλεφωνίας και των εφαρμογών για να επικοινωνούμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.