ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποθεώνεται από το ESPN ο Γ.Αντετοκούνμπο

«Ο κορυφαίος παίκτης του NBA»

Αποθεώνεται από το ESPN ο Γ.Αντετοκούνμπο

Κορυφαίο παίκτη του NBA χαρακτήρισε το ESPN τον Γ.Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι αυτή τη στιγμή, ο καλύτερος παίκτης που θα πάρει μέρος στον «μαγικό κόσμο» του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο σύμφωνα με το κορυφαίο αθλητικό site.

Ο διεθνής άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρίσκεται στο Νο1, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον περσινό πρωταθλητή Νίκολα Γιόκιτς, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP των τελικών, ενώ ο περσινός πολυτιμότερος παίκτης της κανονικής διάρκειας, Τζοέλ Εμπίντ, βρίσκεται στην 3η θέση.

«Ακόμα κι αν η παραγωγικότητα του Αντετοκούνμπο αλλάξει με την παρουσία του Λίλαρντ, ο Γιάννης θα παραμείνει ως μία από τις πιο κυρίαρχες δυνάμεις του πρωταθλήματος.

Ο Λίλαρντ θα μπορούσε να ανοίξει πιο εύκολα το παιχνίδι του Αντετοκούνμπο, δημιουργώντας ένα δίδυμο τόσο επικίνδυνο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί το θρυλικό ζευγάρι των Κόμπι Μπράιαντ και Σακίλ Ο’Νιλ στους Λος Άντζελες Λέικερς», αναφέρεται χαρακτηριστικά για τον «Greek Freak».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

1. Γιάννης Αντετοκούνμπο
2. Νίκολα Γιόκιτς
3. Τζοέλ Εμπίντ
4. Λούκα Ντόντσιτς
5. Στεφ Κάρι
6. Τζέισον Τέιτουμ
7. Κέβιν Ντουράντ
8. Σάι Γκίγκλιους-Αλεξάντερ
9. ΛεΜπρόν Τζέιμς
10. Άντονι Ντέιβις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.