ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Αποθέωση για τον Νίκο Γκάλη από τους φιλάθλους του Άρη (βίντεο)

Ο Νίκος Γκάλης έφτασε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το Άρης-Προμηθέας Πάτρας και αποθεώθηκε από τον κόσμο

Basket League: Αποθέωση για τον Νίκο Γκάλη από τους φιλάθλους του Άρη (βίντεο)

Το σύνθημα “Νίκος Γκάλης, οέ, οέ, οέ” δόνησε και πάλι το “Αλεξάνδρειο”, με τους φίλους του Άρη να αποθεώνουν τον “Θεό” του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι παίκτες του Άρη βρέθηκαν στο Παλέ για να δουν το 22ο λάβαρο των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης να ανεβαίνει στα ουράνια, μετά την αναγνώριση του Σούπερ Καπ του 1986 από την ΕΟΚ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Νίκος Γκάλης κέρδισε για μια ακόμα φορά την… αγάπη του κόσμου. Από τα ηχεία ακούστηκε το “Eye of the tiger” για τον “γκάνγκστερ”!

Δείτε το βίντεο:

@allaboutaristv Είσοδος Νίκου Γκάλη #fy #fyp #allaboutaris ♬ πρωτότυπος ήχος – ALLABOUTARIS TV

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.