ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ (77-67)

Οι «πράσινοι» προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους λίγες μέρες πριν παίξουν με την Παρτιζάν για τη Euroleague

Basket League: Δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Κολοσσού Ρόδου στο ΟΑΚΑ (77-67)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε δύσκολα εντός έδρας του Κολοσσού με 77-67 για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έκανε το 3-1 στη Basket League, ωστόσο προβλημάτισε με την εμφάνιση της, λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε διπρόσωπος κόντρα στον Κολοσσό. Εντυπωσίασε με τον πλουραλισμό του στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Μπορεί να κατάφερε να πάρει διαφορές άνω των 20 πόντων, ωστόσο στα τελευταία λεπτά “βραχυκύκλωσε”, δίνοντας την ευκαιρία στον Κολοσσό να πλησιάσει ακόμα και στους 4 πόντους (!) λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Οι Ροδίτες μπήκαν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά ο Λι με ένα μεγάλο σουτ έδωσε ανάσα στους πράσινους (69-62, 38′). Ο Μορέιρα προσπάθησε να μειώσει, αλλά ο Καλαϊτζάκης με ένα μεγάλο σουτ «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του (74-67, 39′).

Να σημειωθεί ότι δεν αγωνίστηκαν για τον Παναθηναϊκό, ο Μάριους Γκριγκόνις (για προληπτικούς λόγους) με τον Άντριου Άντριους (έπειτα από απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς), ενώ ο Νέιτ Γουόλτερς έμεινε στον πάγκο σε όλο το δεύτερο μέρος λόγω ενοχλήσεων στο πόδι.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Πονίτκα με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ο Παπαγιάννης με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Σταρκς με 25 πόντους.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 32-13, 48-27, 56-48, 77-67.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης 8 (1/6 τρίποντα), Λι 10 (2/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα), Παπαγιάννης 13 (5/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 μπλοκ), Γουίλιαμς 7 (1), Πονίτκα 15 (4/5 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 4/4 βολές, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη, 2 κλεψίματα), Γουόλτερς 2 (2 ασίστ), Μποχωρίδης 2, Γ. Καλαϊτζάκης 9 (1), Σαμοντούροβ 1, Μαντζούκας 8 (2), Γκουντάιτις 2 (6 ριμπάουντ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΚΟΛΟΣΣΟΣ (Παπαθεοδώρου): Σταρκς 25 (8/15 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/5 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη), Χρυσικόπουλος 2 (1/7 σουτ, 4 ριμπάουντ), Χατζηδάκης 2, Κατσίβελης 9 (2 τρίποντα, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 λάθη, 5 κλεψίματα), Γιαννόπουλος 11 (3/6 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Μορέιρα 13 (5/12 δίποντα, 3/5 βολές, 8 ριμπάουντ), Όσμπορν, Μπιλλής, Μπαρσέλο 5 (1), Στεφάνοβιτς (0/3 σουτ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.