ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (59-96)

Μετά το +31 απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, οι «πράσινοι» μετέτρεψαν και την αναμέτρηση στη Ρόδο σε «παράσταση» για έναν ρόλο

Basket League: Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου (59-96)

Ο Παναθηναϊκός ήταν «σαρωτικός» απέναντι στον Κολοσσό στη Ρόδο και επικράτησε με 96-59 των νησιωτών για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μετέτρεψε από πολύ νωρίς το παιχνίδι σε τυπική διαδικασία και έφτασε στη νίκη χωρίς προβλήματα, τη δεύτερη μετά τις τρεις σερί ήττες του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεύτερη ήττα για τους Ροδίτες στην έδρα τους, που έχασαν μόνο από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό τους.

Ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό η εντός έδρας αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για την 33η αγωνιστική της Euroleague (7/4, 21:00).

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν να ανεβάζουν τη διαφορά από τα μισά της πρώτης περιόδου και μετά, με τον Αγραβάνη να φέρνει τον Παναθηναϊκό στο +11 (10-21), ενώ ο Γκριγκόνις με 2 βολές διαμόρφωσε το 10-23 του δεκαλέπτου. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν συνολικά ένα σερί 14-0 από το 10-15 για να εκτοξεύσουν τη διαφορά στο +19 (10-29).

Εν μέσω ενός καταιγισμού τριπόντων ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη διαφορά και πάνω από τους 20, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με το «τριφύλλι» να προηγείται με 23 πόντους με το σκορ στο 29-52.

Τα δεκάλεπτα: 10-23, 29-52, 40-72, 59-96

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.