ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Basket League: MVP της σεζόν ο Σάσα Βεζένκοβ

Όπως και την σεζόν 2014-15 με την φανέλα του Άρη

Basket League: MVP της σεζόν ο Σάσα Βεζένκοβ

Ο Σάσα Βεζένκοβ που αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Παίκτης της σεζόν 2021-22 στην Basket League για τις επιδόσεις του.

Ο Ολυμπιακός έγραψε τον ιδανικό επίλογο τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό κι έκανε το double ενώ ο Σάσα Βεζένκοβ είχε καθοριστική συμβολή στην πορεία των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP of the Season 2021-22 στην Basket League.

Ο 27χρονος φόργουορντ του Ολυμπιακού έφτασε ξανά στη συγκεκριμένη διάκριση έπειτα από επτά χρόνια, αφού είχε πετύχει ανάλογο επίτευγμα με τη φανέλα του Άρη τη σεζόν 2014-15.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους όσοι με ψήφισαν και με ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της χρονιάς που πέρασε», δήλωσε ο 27χρονος φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» στο esake.gr και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Τους προέδρους, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσους δουλεύουν καθημερινά για την ομάδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.