ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά «λύγισε» τον Κολοσσό Ρόδου (79-80)

Ο Βεζένκοφ με σπουδαίο τρίποντο διατήρησε το αήττητο των Πειραιωτών στη Basket League

Basket League: Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά «λύγισε» τον Κολοσσό Ρόδου (79-80)

Μετά την ήττα στη Euroleague από την Αρμάνι Μιλάνο, o Ολυμπιακός ήταν κακός και στο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδο στη 17η αγωνιστική της Basket League, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 80-79.

Σε έναν αγώνα που ήταν ντέρμπι μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός χρειάστηκε δύο κακές επιθέσεις του Κολοσσού Ρόδου και ένα μεγάλο τρίποντο του Σάσα Βεζένκοφ, για να αποφύγει την γκέλα και να διατηρήσει το αήττητο στην Basket League.

Ο Βεζένκοφ ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα για τους Πειραιώτες, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 33 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Παπανικολάου να είναι ο μόνος συμπαίκτης του με διψήφιο αριθμό πόντων, μένοντας στους 14 πόντους.

Ντίξον και Γιαννόπουλος ήταν οι καλύτεροι των γηπεδούχων και πέτυχαν σημαντικά τρίποντα στο τέλος, για να δώσουν το προβάδισμα στην ομάδα τους, αλλά η ομάδα του Μπαρτζώκα αντέδρασε και ο Κατσίβελης αστόχησε σε τρίποντο στη λήξη του αγώνα, για να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη με 80-79.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.