ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε 102-59 του Κολοσσού στη Ρόδο

Ο Ολυμπιακός έκανε... περίπατο στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό πριν το παιχνίδι της Πέμπτης με την Εφες στο ΣΕΦ

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε 102-59 του Κολοσσού στη Ρόδο

Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της Basket League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε 102-59 του Κολοσσού στη Ρόδο και έκανε μια καλή προπόνηση για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Εφές στο ΣΕΦ ενώ στις 30/10 υποδέχεται τον ΠΑΟ για την Basket League στον Πειραιά.

Ο αγώνας

Ο Ολυμπιακός είχε φανερή διάθεση από το ξεκίνημα να τελειώσει νωρίς την αναμέτρηση. Με πίεση πάνω στην μπάλα και τον Πίτερς να ευστοχεί από την περίμετρο ξέφυγε με 2-8 και λίγο αργότερα 5-14, όταν μπήκε στον χορό και ο Παπανικολάου. Ο Κολοσσός δυσκολεύτηκε αρκετά με την άμυνα των «ερυθρολεύκων» που συνέχισαν να… πυροβολούν από την περίμετρο.

Κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 5/7 τρίποντα, χάρη σε buzzer beater του Γουίλιαμς Γκος, οι φιλοξενούμενοι έχτισαν διαφορά 14 πόντων (12-26, 10′). Το μοτίβο δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Αυτό που άλλαξε ήταν τα πρόσωπα. Ο Ολυμπιακός με τον Μιλουτίνοφ να οδηγεί τη second unit. Αφού έγινε το… σημάδι της επίθεσης των Πειραιωτών, τα τρίποντα συνέχισαν να έρχονται βροχή.

Ένα τέτοιο του Μπραζντέικις στο transition διαμόρφωσε το 18-40 (16′), με τον Ολυμπιακό σε εκείνο το σημείο να μετράει 7/11. Ό,τι και να προσπαθούσε ο Κολοσσός ήταν αδύνατο να αντισταθεί. Ούτε η άμυνα ζώνης του Σεγκούρα μπόρεσε να συγκρατήσει τους Πειραιώτες, που έκλεισαν το ημίχρονο με 10/13 δίποντα και 8/16 από την περίμετρο για το 28-49.

Χωρίς τον Περάντες οι Ροδίτες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό. Έχοντας χάσει και πλήρως τον έλεγχο του σκορ, είδαν τους Γκος και Κάνααν να συνεχίζουν το πάρτι από το τρίποντο. Τρία δικά τους σουτ έφεραν το 32-61 (24′) και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ο Μιλουτίνοφ παρέμενε ανίκητος στη ρακέτα. Ο Πίτερς υπέγραψε το 38-77 με το τέλος του 3ου δεκαλέπτου και το μόνο που απέμενε ήταν να μάθουμε το τελικό σκορ στη Ρόδο.

Στην τελευταία περίοδο ο Μπαρτζώκας άνοιξε το rotation, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα τους Πάπας και Τανούλη που δεν είχαν τόσο χρόνο στα προηγούμενα παιχνίδια, με το τελικό σκορ να κλείνει στο 59-102.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα δεκάλεπτα: 12-26, 28-49, 38-77, 59-102.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.