ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα εντός έδρας του Απόλλωνα Πατρών με 84-65

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κάνει μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα εντός έδρας του Απόλλωνα Πατρών με 84-65

Τη δέκατη νίκη του στη Basket League πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε άνετα εντός έδρας του Απόλλωνα Πατρών με 84-65 και έκλεισε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με ρεκόρ 10-1. Ντεμπούτο για Μήτρου-Λονγκ και Πετρούσεφ στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κάνει μία καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου που ακολουθεί για την Euroleague, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ξεκουράζοντας τους “βασικούς”.

Φαλ και Κάνααν δεν ήταν καν στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού, ενώ ο Γουόκαπ αγωνίστηκε πολύ λίγο, με τον Μήτρου-Λονγκ να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και να ξεχωρίζει.

Ο Μήτρου-Λονγκ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα ερυθρόλευκα καταχειροκροτούμενος από τον κόσμο κατά την είσοδό του στην πρώτη περίοδο, ενώ ο Φιλίπ Πετρούσεβ πάτησε παρκέ για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε 5 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Σέρβος ψηλός πρόσθεσε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν για ακόμα μία φορά ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση νίκη για τον Ολυμπιακό.

Θετικός ήταν και ο Μιλουτίνοφ με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Ουάσινγκτον με 14 πόντους.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 33-17, 51-28, 66-46, 84-65.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 3, Παπανικολάου 6, Μπραζντέικις 5, Πίτερς 20 (4/5 τρίποντα), Μιλουτίνοβ 16 (9 ριμπάουντ), Γουίλιαμς-Γκος, Λούντζης 4, Λαρεντζάκης 6, Μήτρου-Λονγκ 5 (5 ριμπάουντ, 4 ασίστ), Πάπας 5, Πετρούσεβ 12 (5 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Τανούλης 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Χριστόπουλος): Μπλέιλοκ 8, Γκιουζέλης 6 (3 ριμπάουντ), Βον 6, Μπράουν 10 (7 ριμπάουντ), Μουράτος 9 (3 ριμπάουντ, 6 ασίστ), Γουάσινγκτον 14 (4 ριμπάουντ), Όσμπορν 12 (3 ριμπάουντ), Καφέζας, Κογιώνης, Σαλούστρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.