ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 92-80 στα Άνω Λιόσια

Άλωσε τα Άνω Λιόσια με πρωταγωνιστή τον Παπανικολάου

Basket League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 92-80 στα Άνω Λιόσια

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 92-80 στα Άνω Λιόσια για την 13η αγωνιστική της Basket League και παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες είχαν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά και δίχως να αγχωθούν ιδιαίτερα έφτασαν στο διπλό, ανεβαίνοντας στο 12-1.

Στο 6-7 υποχώρησε η ΑΕΚ, η οποία παρουσίασε ανταγωνιστικό πρόσωπο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση και να δώσει χαρά στον κόσμο της, ο οποίος γέμισε το κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Κώστας Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έκανε double-double με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ. Τον ακολούθησε ο Πίτερς με 17 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Γκος με 16 πόντους και 9 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο ΜακΡέι με 21 πόντους και ο Τίλμαν με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ. 12 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε ο Κουζέλογλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.