ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Basket League: Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό και «κλείδωσε» την πρωτιά στην κανονική περίοδο (74-76)

12 διαδοχική νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Basket League: Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Παναθηναϊκό και «κλείδωσε» την πρωτιά στην κανονική περίοδο (74-76)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με σκορ 74-76, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «πράσινοι» ήταν πιο ανεβασμένοι και μαχητικοί συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν, οι Πειραιώτες όμως επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και πήραν ακόμη ένα ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

 Το πέμπτο σερί διπλό επί του Παναθηναϊκού και η δωδέκατη διαδοχική νίκη σε ντέρμπι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν γέμισαν ακόμη περισσότερο με αυτοπεποίθηση τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά τους έδωσαν κιόλας -και μαθηματικά- την πρωτιά στη regular season της Basket League με τρεις αγωνιστικές να απομένουν -συν το εξ αναβολής με το Λαύριο, που θα παιχτεί την Τρίτη 21 Μαρτίου.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 38-46, 58-59, 74-76

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.