ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Κολοσσού Ρόδου και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ (47-89)

Ο Παναθηναϊκός πάτησε… γκάζι στη Ρόδο, επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε με 2-0 νίκες στα ημιτελικά

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Κολοσσού Ρόδου και προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι οφ (47-89)

Ο Παναθηναϊκός πήρε άνετα την πρόκριση για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League. Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη πέρασε από τη Ρόδο, συντρίβοντας τον Κολοσσό με 89-47.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο όταν αποφάσισε να πατήσει το γκάζι στο δεύτερο μέρος, συνέτριψε τον Κολοσσό Ρόδου, έκανε το 2-0 στη μεταξύ τους σειρά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Basket League, όπου περιμένει τον νικητή του Περιστέρι – ΑΕΚ.

Ο Κολοσσός Ρόδου παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες (Ντίξον, Κατσίβελης), ενώ απουσίες είχε και ο Παναθηναϊκός, καθώς δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Πάρις Λι, ενώ την αποστολή στη Ρόδο δεν ακολούθησε ο Μπέικον λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μάριους Γκριγκόνις με 23 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κένταλ με 14 πόντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.