ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού με 81-78 στη Ρόδο

Συνέχεια στο αήττητο σερί του στην Basket League έδωσε ο Παναθηναϊκός

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού με 81-78 στη Ρόδο

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 8/8 στο ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ, επικρατώντας του Κολοσσού με 81-78 στη Ρόδο για την 8η αγωνιστική και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν έθελξε με την απόδοση του κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο, ωστόσο πήρε το διπλό χωρίς να αγχωθεί και ετοιμάζεται για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (30/11) με την Παρτιζάν για την Euroleague.

Οι πράσινοι είχαν το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά, ξέφυγαν με διψήφιες διαφορές, ωστόσο χαλάρωσαν αρκετά στα τελευταία λεπτά, δίνοντας την ευκαιρία στον Κολοσσό να ψαλιδίσει τη διαφορά, χωρίς όμως να καταφέρει να γίνει πολύ επικίνδυνος.

Σίγουρα ο Εργκίν Αταμάν θα έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του για τη χαλάρωση στο φινάλε του αγώνα που επέτρεψε – έστω και για λίγο – στους Ροδίτες να πιστέψουν ότι μπορούν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Ναν και Βιλντόσα. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Αργεντινός γκαρντ πρόσθεσε 15 πόντους και 3 ασίστ. Διψήφιοι ήταν και οι Μπαλτσερόφσκι (11π.) και Μήτογλου (10π.).

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Μπραΐκοβιτς με 22 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-27, 28-44, 51-61, 78-81.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.