ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του μαχητικού Προμηθέα με 69-54

Η ομάδα του Εργκίν ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας

Basket League: Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του μαχητικού Προμηθέα με 69-54

Ο Παναθηναϊκός πέρασε αλώβητος και από την Πάτρα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επικράτησε του μαχητικού Προμηθέα με 69-54 για την 11η αγωνιστική της Basket League και ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός παρατάχθηκε κόντρα στον Προμηθέα χωρίς τον Ματίας Λεσόρ, την ώρα που οι Πατρινοί δεν είχαν διαθέσιμους τους Χέιλ και Ετσενίγκε.

Κάπως έτσι, οι επιθέσεις των δύο ομάδων πέρασαν σε δεύτερο ρόλο, με το παιχνίδι να στερείται ιδιαίτερου θεάματος και τις άμυνες να κυριαρχούν.

Ο Προμηθέας παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικός μέχρι και τα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου. Κάπου εκεί, ο Παναθηναϊκός ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και έφτασε άνετα στη νίκη.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Ναν (15π.) και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (13π.), ενώ θετικός ήταν ακόμα ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης με 12 πόντους και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 10 πόντους.

Από πλευράς ηττημένων, ξεχώρισε ο Κόφι με 18 πόντους και 20 ριμπάουντ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έκανε τεράστια εμφάνιση, κυριαρχώντας κάτω από τα καλάθια. Ο Κάουαν είχε 13 πόντους, αλλά και 9 λάθη!

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι της Πέμπτης (28/12) με τον Ερυθρό Αστέρα για την Euroleague, το οποίο είναι και το τελευταίο για τους πράσινους στο 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-18, 31-34, 44-54, 54-69.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.