ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι και «έκλεισε ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στους τελικούς (81-67)

Πρώτος τελικός την Κυριακή (4/6) στο ΣΕΦ

Basket League: Ο Παναθηναϊκός νίκησε το Περιστέρι και «έκλεισε ραντεβού» με τον Ολυμπιακό στους τελικούς (81-67)

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη επικράτησε του Περιστερίου με 81-67 στο ΟΑΚΑ, έκανε το 3-2 στη σειρά των ημιτελικών και πλέον στρέφει την προσοχή του στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Πρώτος τελικός την Κυριακή (4/6) στο ΣΕΦ.

Για δεύτερη σερί χρονιά, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε πέμπτο αγώνα στην έδρα του για να καταφέρει να προκριθεί στους τελικούς της Basket League. Πέρυσι ήταν η Λάρισα και φέτος το Περιστέρι που ζόρισε τους πράσινους.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο στο ΟΑΚΑ (41-39), ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός έσφιξε την άμυνα του, μπλόκαρε το Περιστέρι και κατάφερε να ξεφύγει με διψήφιες διαφορές, φτάνοντας άνετα στη νίκη.

Ο Χρήστος Σερέλης είδε τον Δημήτρη Αγραβάνη να κάνει τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους Πονίτκα, Γκριγκόνις και Γκουντάιτις να ακολουθούν σε απόδοση τον Έλληνα φόργουορντ.

Από πλευράς Περιστερίου, ο Φρανσίσκο σημείωσε 16 πόντους, ωστόσο εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη ετοιμάζεται πλέον για τους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ που θα κρίνουν την τρίτη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.