ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την Καρδίτσα με 97-78

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή η Καρδίτσα

Basket League: Ο ΠΑΟΚ έχασε εκτός έδρας από την Καρδίτσα με 97-78

Η Καρδίτσα νίκησε με 97-78 τον ΠΑΟΚ στο κλειστό “Γιάννης Μπουρούσης” για την 22η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και ήρθε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή. 

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Κολοσσός τερμάτισε έκτος και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος θα συμμετάσχει στο Top 6 ενώ η ΑΕΚ που είναι έβδομη στα Playouts.

Με 22 πόντους ήταν κορυφαίος ο Μενένγκα για την Καρδίτσα που είχε 23 ασίστ και μόλις 9 λάθη. Οι φιλοξενούμενοι με 20 λάθη δεν μπόρεσαν να μείνουν ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.

Από το ξεκίνημα η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τους γηπεδούχους να αναζητούν τρόπους, ώστε να διαχειριστούν τον τραυματισμό του Γουάιτ που αποχώρησε από το ματς. Ο «δικέφαλος» του Βορρά επέβαλλε τον ρυθμό του και προηγήθηκε με 25-18 στο 9’ με καλάθι του Τάουνς. Το τάιμ άουτ του Παπανικολόπουλου αφύπνισε τους παίκτες της Καρδίτσας.

Με επιμέρους σκορ 22-4 κι εντυπωσιακό τον Μενένγκα που είχε 13 πόντους σε αυτό το διάστημα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 40-29 στο 16’. Μετά τις άστοχες βολές των γηπεδούχων ο ΠΑΟΚ απάντησε με το δικό του σερί κλείνοντας την απόσταση (42-41) με τρίποντο του Φρίντρικσον στην εκπνοή της δεύτερης περιόδου.

Η Καρδίτσα είχε το προβάδισμα σταθερά στο τρίτο δεκάλεπτο με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει λύσεις από τον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Με επιμέρους σκορ 22-7 οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στους 16 πόντους (64-48) στο 26’. Από κει και έπειτα οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου είχαν τον έλεγχο παρά τις πολλές χαμένες βολές. Οι φιλοξενούμενοι γύρισαν την άμυνα τους σε ζώνη στην τελευταία περίοδο αλλά τίποτα δεν άλλαξε επί της ουσίας αφού η Καρδίτσα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο το ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tα δεκάλεπτα: 23-26, 42-41, 71-59, 97-78

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.