ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Ο Προμηθέας επικράτησε της ΑΕΚ με 85-72

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα

Basket League: Ο Προμηθέας επικράτησε της ΑΕΚ με 85-72

Ο Προμηθέας Πάτρας επικράτησε με 85-72 της ΑΕΚ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική της Basket League και πλησίασε την πρώτη 4άδας της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα και μάλιστα οι δύο ομάδες μπήκαν ισόπαλες στην τέταρτη περίοδο (60-60), όμως εκεί ο Προμηθέας Πάτρας πάτησε το… γκάζι και με ένα φοβερό επιμέρους 25-12, κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο της ΑΕΚ, πανηγυρίζοντας μία μεγάλη νίκη.

Οι Πατρινοί βρέθηκαν έτσι ένα βαθμό μακριά από την Ένωση και την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας στην Basket League, έχοντας μάλιστα πια υπέρ τους και τη διαφορά στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 47-42, 60-60, 85-72.

Τα στατιστικά των παικτών

Προμηθέας Πάτρας (Χριστόπουλος): Κάουαν 22 (5/6 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 9/11 βολές, 12 ασίστ), Ντάνγκουμπιτς 9 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ), Μουράτος 6, Χογκ 17 (5/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/7 βολές, 7 ριμπάουντ), Κουλμπόκα 9 (2), Κόντιτ 8 (6 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τσαϊρέλης 2, Γκίκας 8 (2/6 τρίποντα, 3 ριμπάουντ), Τόμασον 4 (1/8 σουτ, 2/2 βολές, 3 ασίστ).

ΑΕΚ (Καντζούρης): Λεμάρ 4 (1/8 σουτ, 2/2 βολές, 4 ασίστ), Φλιώνης 7 (1 τρίποντο, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Γιάνκοβιτς 9 (2/3 δίποντα, 5/5 βολές), Μάιλς 6 (1/5 τρίποντα), Γόντικας 6, Κόνιαρης 3 (1), Ξανθόπουλος 4 (5 ασίστ), Οριόλα 4 (1/7 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ), Παπαδάκης 4, Γουίλιαμς 11 (2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ), Μίτσελ 11 (5/8 δίποντα, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«O Πορφύρης κοιμάται εντελώς γυμνός οπότε το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να θες να ξυπνήσεις τον Πορφύρη το πρωί» δήλωσε με χαμόγελο ο Κωνσταντίνος στην κάμερα του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης. «Η αλήθεια είναι ότι στο σπίτι έχει πάρα πολύ ζέστη, είναι και τα παπλώματα πολύ ζεστά και μ’ αρέσει να κοιμάμαι λίγο νεγκλιζέ. Ευτυχώς, όμως, είχα κρατήσει μέσα στη σκηνή που έχω χτίσει και πρόλαβα και ντύθηκα αλλιώς το MasterChef θα έπρεπε να παίζει μετά τις 12» τόνισε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Πορφύρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.