ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basket League: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μετά την οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ – Επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ΜΑΤ

Είναι το 14ο πρωτάθλημα στην ιστορία των «ερυθρόλευκων»

Basket League: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός μετά την οριστική διακοπή στο ΟΑΚΑ – Επεισόδια με οπαδούς του Παναθηναϊκού και ΜΑΤ

Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ελλάδος για 14η φορά στο μπάσκετ ανδρών.

Η ομάδα του Πειραιά πήγε στο ΟΑΚΑ έχοντας 2-1 νίκες και ενώ έκανε… περίπατο και έφτασε στο 63-35 στο 2.42” πριν το φινάλε του 3ου δεκαλέπτου οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν φωτοβολίδες, καπνογόνα και αντικείμενα με αποτέλεσμα να διακοπεί προσωρινά ο αγώνας.

Τόσο οι παίκτες του Ολυμπιακού όσο και οι διαιτητές εισήλθαν στα αποδυτήρια και ενώ αποφασίστηκε εκκένωση για να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά από μια και πλέον ώρα αποφασίστηκε οριστική διακοπή αφού το γήπεδο μετά από τις συμπλοκές των οπαδών του ΠΑΟ και των ΜΑΤ ήταν ακατάλληλο!

Το χρονικό της διακοπής

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή του αγώνα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πετούσαν νερά και άλλα αντικείμενα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού και η κατάσταση δεν άλλαξε μετά από πολλές παρατηρήσεις των διαιτητών.

Στο 2.46′ πριν από το φινάλε του 3ου και ενώ το σκορ ήταν 63-35 για τον Ολυμπιακό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού άναψαν καπνογόνα και έριξαν φωτοβολίδες.

Το κλειστό γέμισε καπνούς ενώ επιχειρήθηκε και είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο η οποία εμποδίστηκε. Τα αντικείμενα έπεφταν βροχή με αποτέλεσμα οι παίκτες του Ολυμπιακού να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Ακολούθησαν και οι διαιτητές. Παράλληλα αρκετός κόσμος άρχισε να αποχωρεί από τις εξέδρες και μετά από 30′ από τα μεγάφωνα ζητήθηκε εκκένωση όπως αποφάσισαν οι διαιτητές του αγώνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.