ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Basketball Champions League: Εύκολη κλήρωση για την ΑΕΚ

Πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για Περιστέρι, ΠΑΟΚ και Προμηθέα

Basketball Champions League: Εύκολη κλήρωση για την ΑΕΚ

Το μεσημέρι της Τετάρτης (05/07) έλαβε χώρα η κλήρωση των ομίλων στο Basketball Champions League, στο Patrick Baumann House of Basketball της Ελβετίας.

Η ΑΕΚ κληρώθηκε ως επικεφαλής του 4ου ομίλου και θα αντιμετωπίσει τις Σάσαρι, Λούντβιγκσπουργκ και Σζέτσιν. Στον 1ο όμιλο μετέχει το Περιστέρι που θα βρει απέναντί του την Μάλαγα, τη Φάλκο και τη Λε Μαν.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα είναι στον 7ο όμιλο μαζί με Χάποελ Ιερουσαλήμ, Γαλατάσαραϊ και τον νικητή του 1ου προκριματικού ομίλου, ενώ ο Προμηθέας είναι στον 2ο όμιλο με Ντιζόν, Ρίτας Βίλνιους και Οπάβα.

Συνοπτικά, οι όμιλοι του Basketball Champions League:

Group A

Λε Μαν
Περιστέρι bwin
Φάλκο
Μάλαγα

Group B

Οπάβα
Προμηθέας Πάτρας
Ρίτας Βίλνιους
Ντιζόν

Group C

Νικητής του 2ου προκριματικού ομίλου
Ρίγα
Τενερίφη
Νταρουσάφακα

Group D

Σζέτσιν
Λούντβιγκσμπουργκ
Σάσαρι
ΑΕΚ

Group E

Νικητής του 3ου προκριματικού ομίλου
Όλντεμπουργκ
Καρσίγιακα
Οστάνδη

Group F

Μπρεογκάν
Μπούρσασπορ
Χάποελ Χολόν
Βόννη

Group G

ΠΑΟΚ
Νικητής του 1ου προκριματικού ομίλου
Γαλατάσαραϊ
Χάποελ Ιερουσαλήμ

Group H

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τορτόνα
Μούρθια
Ιγκοκέα
Τόφας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.