ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Τα ματς των «ερυθρόλευκων» θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στην «Αλεκσάντερ Νίκολιτς»

Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Χάποελ Ιερουσαλήμ

Το Βελιγράδι, πέρα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αναμένεται να φιλοξενήσει και τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Τα ματς των «ερυθρόλευκων» θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών στην «Αλεκσάντερ Νίκολιτς». Το πρώτο παιχνίδι της Χάποελ στο Βελιγράδι θα είναι αυτό κόντρα στη Γαλατασαράι, την 1η Νοεμβρίου. Επίσης, θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στις 13 Δεκεμβρίου και την Μπενφίκα στις 20 του ίδιου μήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διοργανώτρια αρχή του Basketball Champions League σε ανακοίνωση της, ανέφερε: «Το Basketball Champions League και ο σύλλογος έλαβαν από κοινού αυτήν την απόφαση λόγω της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας στο Ισραήλ, σε συνεννόηση με όλους τους ενδιαφερόμενους και αφού δόθηκαν όλες οι εγγυήσεις από τη σερβική κυβέρνηση και τη Σερβική Ομοσπονδία Μπάσκετ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.